Italien

Tjohoo vad bra vi hade det på Sicilien!
Nyss hemkommen och full av intryck och med en bunt nyfunna vänner.
Två veckor innan avresa drogs ”Popgun” ihop för att lira för de svenska soldaterna och piloterna på Sigonella basen. I dagarna tre repade vi i Höllviken, där det samtidigt pågick fältartistkurser. Så vi hoppade såklart in med de andra och jammade natten lång..

Värmen slog emot oss som en bomb när vi landade. Gööött.
Under veckan hade vi två större gigg på en fet parkering dit alla på Sigonellabasen var välkomna. Svennes, danskar, amerikaner, turkar och Gud vet vad:-).  Det var fullt ös medvetslös för att uttrycka det milt. Jag har nog aldrig svettats så mycket i hela mitt liv.. sammanlagt!! Men åh vad kul vi hade det! Det var rockdänga på rockdänga åsså lite Aretha Franklin på det.
Näst sista kvällen hade vi ett litet akustiskt gigg för bara svenskarna. Dragspelet, shakern och acken åkte fram. Den kvällen var pricken över i:et.
Jag vill också passa på att tacka mitt underbara band Popgun för att ni är ”ett riktigt mysgäng” , som Peter (trummisen) skulle sagt och alla inblandade nere på Sicilien. TACK.
Svar ja, vi hann också med lite strand och ett besök på Etna. OCH jag spelade en beach volley-match med piloterna. Så man skulle kunna säga att jag har varit med i en scen i Top Gun.. med Iceman, Maverick och grabbarna. Tänk om jag vetat det när jag var 14… Jag dominerade ju såklart;-).

Hemma, safe and sound. Glad och trött.
Hä’på’re!

Showtime!

Ett svettigt men glatt gäng

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *