Hopp och lek!

Ja tusan gubbar.. Allt kommer lixom samtidigt helt plötsligt. Men oj så kul det är!
Veckan har bestått i repetitioner upphöjt i en miljard. Blod (lite skavsårsblod i alla fall), svett och en och annan tår av dammet i replokalen har det blivit. Jag ska nämligen medverka i både Carolas Elvis & Barbarashow på Tyrol (fredag 14/10) och Gladys Del Pilars Tina Turner tributeshow (torsdag 13/10 Annexet och lördag 15/10 Lycksele).
Det blir ös kan jag lova! På båda showerna.
Hoppas vi ses där förresten!:)

Norge

Förra vecka var jag på en liten mini-turné till Norge med en ABBA-show. Närmare bestämt Ulsteinvik. Fråga mig inte var det ligger.. Men det tog i alla fall 22 timmar med buss. Nightrider som tur var.

Har inga problem att döda 22 timmar i en nighrider. Tvärtom. Det är rätt mysigt faktiskt. Man slöar i nån soffa, ser en film eller kurar in sig i sin egen lilla hytt. Sov rätt bra också i den lilla sängen. När jag vaknade på morgonen, fortfarande on the road och drog undan gardinen möttes man av denna fantastiaka vy.

Myser bara lite..

Showen gick jättebra, det var utsålda hus och vi fick fina recensioner.

Resan hem tog längre än 22 timmar… Detta pga en sur punka mitt i natten. Den tappre busschafisen fixade ju såklart biffen. Dock inte med blixtens hastighet, men vad gör det när man kan sitta och lyssna på favvolåtar på Spotify och prata strunt med ett trevligt band..:). Akkurat!